Håruppsättning



Som jag berättade förut så var det håruppsättning som stod på schemat igår. Jag gjorde en uppsättning på en jättetrevlig kund som skulle på bröllop. Hennes önskemål var vågor och lockar som var löst uppsatta och så här blev resultatet;







Är ni också sugna på att få ert hår uppsatt eller stylat inför någon tillställning så får ni mer än gärna höra av er så bokar vi in en tid. Jag tycker verkligen det är jätteroligt att göra uppsättningar och stylingar, jag blir alldeles till mig när jag ser en fin frisyr växa fram! 

Vi hörs! 


Hårmodell








Nu har bilderna från förra veckans fotografering äntligen kommit och ni ska få se resultatet. Det är jag som har gjort håret, sminket är det en tjej från art of makeup school som har gjort och den duktiga fotografen heter Bengt Alm.

Vill ni se frisyrbilderna som mina duktiga kollegor har gjort så kan ni gå in på www.clipp-er.se, bilderna borde komma upp nu i veckan!:)









Vår?



Jag, som alltid säger att jag älskar alla våra häliga årstider här i sverige, har börjat tröttna! Det är officiellt
nu, jag har börjat hata vintern.  Nej nu får det faktiskt vara dags med lite vår. Jag fyller år den 1:a mars och brukar sällan ha snö på min födelsedag och så vill jag att det förblir. Det jag önskar mest, förutom härlig vårsol, är att få göra mina fina kunder vårsnygga. Det brukar gå åt mycket blekning nu till våren och så kommer det säkert vara i år också. Och ni som inte är ser det här med att bli blond till våren som en självklarhet får gärna komma in på en konsultation så ska jag agera idéspruta!:)

Jag ska förresten göra en uppsättning på lördag, om jag får tillåtelse att lägga upp bilder på frisyren här på bloggen så ska ni få se.

Vi ses på salongen!


Löshår




Den 17:e maj kommer jag och 7 stycken från salongen att gå på en löshårskurs, det ska verkligen bli roligt att kunna erbjuda er kunder att förlänga håret eller bara göra det fylligt och fint! Jag kommer att berätta mer för er när jag har varit där.


Men redan imorgon ska jag och några stycken till gå på en kurs på Wella som heter cut and color. Det är alltid lika kul att få lära sig massa nytt och få inspiration.


Facebook




Ni får inte glömma att gå in och trycka gilla på min facebooksida Veronica Pettersson, där kommer det alltid upp roliga nyheter.



Söndag



Som jag berättade i förra inlägget så hade vi hårmodeller på salongen hela dagen igår. Det var verkligen jättekul, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att gör mer sånt i framtiden. Styling av hår är en av de saker jag älskar mest med frisöryrket.

Imorgon börjar en ny vecka på salongen och jag hoppas att det blir mycket att göra. Det är nämligen så att jag har varit sjuk i flera dagar nu och börjar bli riktigt rastlös, förutom de timmarna jag var på salongen i lördags så har jag näst intill varit sängliggandes i flera dagar. Så nu vill jag bara tillbaka till jobbet och göra alla män och kvinnor snygga i håret!


Modeller

 

 

Idag är det torsdag och ännu en underbar dag på salongen!

På lördag händer något mycket roligt, vi ska ha var sin hårmodell som vi ska styla och de blir även sminkade av en make-up artist. Självklart ska de bli fotade också och bilderna kommer vi att lägga upp på vår hemsida;
www.clipp-er.se .

Gå in och kolla om någon vecka så har säkert bilderna kommit upp.



Utbildning




Idag var sista dagen på den tredagars utbildning jag och min kollega har varit på. Varje dag har vi haft teori på förmiddagen och på eftermiddagen har vi jobbat praktiskt på modeller.

Det har varit mycket repetion men också mycket nytt, det är alltid lika roligt att få lära sig nya saker och testa på modeller. Jag fick fram så fina färger på mina modeller och kan knappt vänta tills jag får göra mina kunder lika fina. Så imorgon hittar ni mig på salongen igen. Vi ses där!:)

Välkomna!


RSS 2.0