Glad påsk!



Jag vill bara passa på att säga att jag hoppas ni har haft en härlig påsk och hunnit njuta av det härliga vädret.

Nu sitter jag här i en helt tom salong och väntar på en kund. Eftersom jag har en liten stund över nu så kan jag berätta om världens bästa avfärgning nu till sommaren. För er som har ljust hår i er själv och har varit mörka en tid men vill gå tillbaka till det ljusa så är detta perfekt.
Du kommer in till en salong som arbetar med denna avfärgningsprodukten, man gör en behandling med en lotion som drar ur de konstgjorda pigmenten ur ditt hår. Alltså de som tillsattes när du färgade ditt hår. Om du tex. har en utväxt med din egna färg och får lotionen på det partiet kommer ingenting att hända på det håret utan bara där du har färgat håret. Det man får tänka på är att din färg kommer aldrig att bli ljusare än vad du är i dig själv eftersom den bara tar bort de konstgjorda pigmenten. Så vill du bli ännu ljusare än vad du själv är så är det bara att lägga i lite slingor som ljusar upp håret ytterligare efter behandlingen. Det som är det absolut bästa och anledningen till varför jag har börjat använda denna produkten på så många är för att den inte sliter på håret. Det blir alltså inte som en vanlig avfärgning, det blir inte gult och oranget och absolut inte så slitet som det brukar vid avfärgningar.  

Ett litet tips för er som vill bli ljusa men inte vill slita så mycket på håret.

Om det är någon som är intresserad av detta eller vill ställa några frågor så går det bra att ringa mig på 0739136837 eller via mail [email protected] så berättar jag gärna mer.


Hårmodeller



Hej!

Vilka härliga veckor det har varit, många av mina gamla kunder har hittat till den nya salongen och jag kan inte beskriva hur glad jag är för det. Jag har även hunnit med att assistera min kollega på goldwellstudion två dagar förra veckan och sedan var vi tre från salongen som åkte ner till Elmia frisörmässa i Jönköping! Det var verkligen roligt och väldigt inspirerande visningar och vilken underbar stad Jönköping är. 

Men nu till det viktiga, det är så att den 4/5 kommer jag och mina kollegor att behöva några färgmodeller. Det är nämligen så att Loreal kommer att besöka vår salong och hålla en kurs om deras färg Inoa. Vi behöver därför färgmodeller, gärna någon med grått hår eller med rött eller som vill ha rött hår. Hör av er snarast på [email protected] eller på mobil 0739136837.

Ha en fortsatt bra kväll!


RSS 2.0