Ögonbryn



Åh vad jag älskar att plocka ögonbryn, att forma och fixa, det är så kul. Är det inte det snyggaste som finns med ett par fint plockade bryn? Bara för att jag älskar det så mycket så kommer jag att ge er här på bloggen ett litet erbjudande. Kommer du till salongen för en klippning eller en behandling så bjuder jag på brynplockning, fantastiskt eller hur?:) 






Angelinas ögonbryn ramar verkligen in hennes ögon, jättefin form!



Kommentarer
Postat av: lovisa

Hej, jag skulle bli glad om du ville hjälpa mig att välja rätt toning till mitt hår. Jag tänkte använda mig av Revlóns hårinpackning 1002, 1003, 931 eller 812. Rösta eller kommentera hur du tycker jag sk göra. Tack ;)



Kram, Lovisa

2011-07-30 @ 23:48:41
URL: http://www.nilssonn.devote.se
Postat av: sanaz

Hej, jag har ett problem och fråga jag undrar om du kan hjälpa mig med? Skulle vara supersnällt!



Jag har naturligt mörkbrunt hår, så mörkbrunt man kan ha utan att det ser svart ut typ :)

Men jag har i flera år färgat det svart men nu har jag inte färgat det på ett halvår och vill gärna färga det mörkbrunt iställlet, för att få en mer livlig färg och glansigt och även täcka mina få grå hårstrån :(



Problemet är att många bruna färger brukar ha en rödaktig nyans som visar sig i ljuset. Så jag undrar om du vet någon hårfärg man kan köpa som inte har denna röda nyans? Eftersom jag får färga det ofta, i alla fall utväxten, så vill jag inte gå till frisören utan göra det själv.



Suuupertacksam för svar och hjälp!

mvh sanaz

2012-02-19 @ 15:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0