Brazilian Blowout

 

 

På måndag ska jag äntligen göra en Brazilian Blowout på mitt hår. Vad skönt det ska bli att få mitt hår slätt och lent utan att behöva föna och platta det. Som jag har längtat! Känner jag att det är en behandling som jag kan rekommendera till er kunder så komma jag börja göra det på salongen inom nolltid.

Självklart kommer jag att visa före och efterbilder på mitt hår, så glöm inte att kika in här på måndag!:)


Kommentarer
Postat av: kneegrow

Hej! jag har en random fråga som gnagt i flera år. VARFÖR frågar frisörer samma fråga, varje gång man ska klippa sig; >När var senaste gången du klippte dig?<

För vad spelar det egentligen för roll, klipper dom mer om man säger 4 år istället för 4 månader? Ska ni inte se efter själv hur slitet det är :p eller kollar frisörer hur rik man är och hur ofta man har råd att klippa sig? what's the pig deal.

2011-01-21 @ 18:52:33
Postat av: Veronica

Hej! Svaret är väldigt enkelt. Anledningen till varför jag och troligtvis många andra frisörer frågar hur länge sedan det var du klippte dig är för att veta hur mycket vi ska klippa. Vill man fortsätta att ha samma frisyr som förut så slipper jag fråga massa frågor om hur många centimeter jag får klippa av. Säger du tex. att det var 4 månader sedan du klippte dig sist så utgår jag från att det har växt ca. 4cm och frågar då om det är ok att klippa så mycket. Vill du klippa en ny frisyr som är mycket kortare än den du har idag så är inte frågan riktigt lika viktig. Men det kan vara bra att ändå fråga för då får man en uppfattning om hur ofta du klipper håret och vilken frisyr som passar bäst till din livsstil. Hoppas du är nöjd med svaret=)

2011-01-23 @ 17:18:59
URL: http://veronicafrisor.blogg.se/
Postat av: Me

Trodde den där produkten var stoppad?

http://frisortips.blogg.se/

2011-01-24 @ 10:54:59
Postat av: Veronica

Jag var i kontakt med dem i fredags och produkten ska bytas ut mot ett annat "recept" i början på mars och man ska inte urtföra detta på kunderna tills dess.

2011-01-30 @ 21:25:37
Postat av: tabletki

veronicafrisor.blogg.se is super
Tabletki na odchudzanie

2012-11-04 @ 13:12:01
URL: http://www.youtube.com/watch?v=mcLG-zdw0OY

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0